Mosselsouper (annulatie)

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

De coronacijfers gaan in het hele land de verkeerde richting uit. Om die reden annuleren we onze mosselsouper van aanstaande zaterdag 20 november.

Als scoutsgroep willen we zo ons steentje proberen bij te dragen om te zorgen voor een kentering van deze evolutie. We hopen hiermee ook dat de activiteiten op vrijdagavond en zondagmiddag zo lang mogelijk kunnen blijven doorgaan.

In de loop van volgende week zorgen we voor een terugbetaling van alle inschrijvingen.

We bekijken alvast of we in het voorjaar een alternatieve activiteit kunnen organiseren.

Hou het veilig, op afstand en gezond!

Een stevige linker,
Vzw en leiding van scoutsgroep Michiel de Ruyter

------------------

Onze jaarlijkse mosselsouper gaat dit jaar door op 20 november 2021. Deze vindt plaats in de parochiezaal van Bassevelde. (Nieuwe Boekhoutestraat)

Je kan je inschrijven voor zowel zaterdagmiddag als zaterdagavond.

• Op zaterdagmiddag serveren we het eten tussen 12u en 13u30 (volzet).
  • Op zaterdagavond houden we dit jaar twee shifts:
    • van 17u-18u30
    • van 19u-20u30 (volzet)

Voor zij die geen mosselen lusten wordt er vol-au-vent voorzien. Beide worden geserveerd met frietjes.

Kostprijs

Volwassenen

Mosselen: 20 euro
       Vol-au-vent: 15 euro

Kinderen tot en met 12 jaar
       Mosselen: 10 euro
       Vol-au-vent: 8 euro

Coronamaatregelen

• Tijdens de drie shifts beperken we het aantal deelnemers tot de helft van de capaciteit van de zaal - namelijk 80 personen. Op die manier kunnen we voldoende ruimte voorzien tussen de tafels.
  • We vragen aan iedereen een geldig Covid Safe Ticket.
  • We voldoen aan de op dat moment geldende Covid-maatregelen.