Nieuws

Het is weer de tijd van het jaar, trek maar allemaal jullie vuilste kleren aan en maak jullie klaar voor de overgang!
Dit jaar zorgden we ook voor een kleine vlaamse kermis met tal van leuke attracties om jullie bezig te houden :)

!!3 APRIL!! Wat eten we vandaag?! Spaghetti!

Liefste leden & ouders
Omwille van de stijgende Coronacijfers en de nieuwe regels van de overheid melden wij jullie het volgende:
Alle takken stoppen onmiddelijk met alle activiteiten.

Klaar om weer in een spetterend Scoutsjaar te duiken? Wij allesinds wel!

9u30-12u30:  Welpen + Givers

14u-17u: Kapoenen + Jonggivers

De komende weken gaan we metsen tijdens het weekend. Vanaf dit weekend tem. eind oktober gaan we aan de slag op zaterdag en zondag, telkens van 8u tem. 16u.

OVERGANG

Jong en oud is 10 september welkom op het scoutsterrein om de start van het nieuwe jaar goed in te zetten!

Beste leden, ouders, leiding, oud-leiding, sympathisanten...

Scouts en Gidsen Michiel de Ruyter bestaat 75 jaar en dat willen wij graag met jullie vieren!

Juni, juli en augustus worden belangrijke maanden voor ons bouwproject. Dan werken we aan de fundering, wordt de vloerplaat gegoten en worden de muren gemetseld.

Om ervoor te zorgen dat het potentieel van de lokalen en het landschappelijk bijzondere terrein ook door een